Anasayfa » Araç Haberleri » 2020 BMW X3 Hybrid görücüye çıktı

2020 BMW X3 Hybrid görücüye çıktı

Bilindiği gibi BMV otomobil dünyasında yenilikçi olması, sıra dışı tasarımlarla göz boyayan, teknik alt yapısı güçlü ve konforda ilk sırada yer alıyor. BMW ailesine yakın zaman da hibritli modeli 2020 BMW X3 Hybrid de eklenecek.

Basında konu hakkında zaman zaman çıkan bilgiler 2020 yılının ilk çeyreğinde gerçek olacak. BMW otomobil markasının hibritli modelleri markaya her açıdan olumlu katkı sağlayacaktır.
Hibrit olarak 2020 de piyasalarda sıklıkla göreceğimiz 2020 BMW X3 Hybrid marka aracı ABD’de üretime geçecek. Firmanın üreteceği aracın genel özellikleri; çevreci, beygir gücünün 288 beygirlik olacağı konfor, performans üst sınırda sağlanan ve tasarruflu otomobil gurubunda yer alacaktır.

Marka elektrikli olarak üretilecek olup ve bu sürecin gerek ilk aşaması ve gerekse son aşamasına kadar çok titizlikle hazırlanmış olup geleceğin otomobili olacak gözüyle son teknolojik alt yapıyla üretilecek. şarj özelliğinin de yer alacağı 2020 BMW X3 Hybrid modeli Amerika’da Aralık ayında üretime geçecek.

Özellikleri arasında yer alacak olan 4 silindirli ve alt kaputta yer alan silindir makine iki litrelik su kapasitesine sahip. Ayrıca bir de 109 PS güçte bir elektrik motoru güç üretecek. Ayrıca otomobilde dikkat çeken bir diğer şaşırtıcı güç 2 tonluk çekiş desteğinin olması.

55 km kadar yol vadeden araç saf elektrik modunda iken verdiği verim. Tasarımı da harika olan 2020 BMW X3 Hybrid aracın konutlardaki prizlerde 6 saat gibi kısa bir zaman diliminde şarj edilebilmesi. Bu özellikte aracı cazip hale getirecek bir diğer özellik. Karbon salınımının asgari limitte olması ile de otomobil çevre dostu.

Otomobilin yakıt tüketimi 100 km de azami 2,4 litre yakıt harcıyor. 2020 BMW X3 Hybrid model otomobiller 6,1 saniyede hızının 210 km/s olacak. Otomobil hakkında yer alan bilgiler arasında
performans, konfor, tasarım ve teknik özellikleri ile birlikte siparişlerin aylar öncesinden verildiği. Otomobil markası BMW üretim aşaması sonrasında kısa zaman diliminde öncelikle ABD daha sonra dünya pazarına hızlı geçiş yapacak gibi. 2020 BMW X3 Hybrid otomobilin 2020 yılının ilk üçüncü ayından itibaren başta ABD pazarına sunulması bekliyor. Hibritli BMW otomobil fiyatlarının da o süreçte netleşeceği düşünülüyor. Otomobilin fiyatı şimdiden merak konusudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir