Anasayfa » Araç Haberleri » Citroen C3 Aircross SUV dünya ikincisi oldu

Citroen C3 Aircross SUV dünya ikincisi oldu

Citroen C5 Aircross

2019 Model Citroen marka otomobillerin SUV versiyonlarından biri olan Citroen C3 Aircross SUV, lansmandan iki yıl sonra yaptığı satış başarısı ile dünya sıralamasında ikinciliğe yükseldi. Bu versiyonda 250 bin adet satışın gerçekleştirilmesi üzerinde Citroen’i dünyada en çok satan ikinci binek otomobil markası haline getirdi.

Otomobil Citroen C3 Aircross SUV modelin ardından 2017 yılı Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulmuştu. Hem kısa hem yüksek olan kaslı kaputu, hem önde hem arkada aydınlatma sistemi ve küçük darbelerden korunmak için yanlarda çamurluk üstü koruyuculara ile mat siyah kasa altı çıtaları ile dikkat çekiyor.

2019 model Otomobil fiyatları ne kadar?

Otomobillerde Kasım ayında tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatları 162 bin 120 TL’den başlıyor. Fiyatlar motor hacmi, beygir gücü, benzinli, dizel gibi özelliklere göre 182 bin 078 TL’ye kadar yükseliyor. Kasım ayına özel tavsiye edilen kampanyalı liste fiyatları 152 bin TL’den başlıyor 172 bin TL’ye kadar yükseliyor. Citroen C3 Aircross SUV otomobillerde tavsiye edilen hurda teşvikli anahtar teslim liste fiyatlar ise 140 bin TL’den başlıyor 160 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Fiyatlar 30 Kasım 2019 tarihine kadar geçerli

2019 model araçlarda C3 Aircross SUV Feel 1.2, C3 Aircross SUV Shine 1.2, C3 Aircross Shine 1.2, C3 Aircross SUV Feel 1.5 ve C3 Aircross SUV Shine 1.5 olmak üzere beş farklı versiyon satışa sunuluyor. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yer aldığı araçlarda 1.2 ve 1.5 motor tipi ile 110, 120 ve 130 beygir gücüne sahip modellerin yer alıyor. Citroen C3 Aircross SUV model araçlarda benzinli seçeneklerinden 1.2 motor yer alırken dizel seçeneklerinde ise 1.5 motor yer almaktadır. Otomobillerde fiyatlar 2019 yılı Kasım ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Opsiyon olarak sunulanlar

Citroen C3 Aircross SUV otomobillerin Feel ve Shine versiyonlarında için metalik boya, açılabilir panaromik cam tavan opsiyon olarak sunuluyor. Feel versiyonlarında ayrıca çift renk tavan, ön kol dayama opsiyon olarak sunuluyor. Shine versiyonlarında ise ayrıca yokuş iniş destekli grip control sistemi opsiyon olarak sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir