Anasayfa » Araç Haberleri » 2024 Toyota C-HR 26 Haziran’da tanıtılacak

2024 Toyota C-HR 26 Haziran’da tanıtılacak

Toyota C-HR

Toyota, 26 Haziran 2023 tarihinde resmi lansmanını yapacaktır. Ancak lansmandan önce 2024 Toyota C-HR modelinin bir teaser görüntüsünü yayınlamıştır. Ayrıca yeni C-HR, daha agresif bir tasarım ve güncellenen iç mekan ile mevcut modelin büyük bir revizyonu olacaktır.

Yeni Tasarım

Teaser görseli, yeni C-HR’nin daha köşeli bir ızgaraya ve daha keskin farlara sahip ön tarafını göstermektedir. Ayrıca arka uç da yeni arka farlar ve daha belirgin bir tamponla yeniden tasarlanmıştır. Yeni C-HR’nin içi de yeni gösterge paneli ve orta konsolla güncellenmiştir. Bilgi-eğlence sistemi yükseltildi ve kabin genelinde yeni malzemeler ve kaplamalara yer verilmiştir. Teknik detaylar şimdilik gizli tutulmaktadır. Ancak Toyota hem normal hibrit hem de plug-in hibrit formatlarda sunulacağını belirtilmektedir.

Yeni teknoloji

Yeni C-HR, kablosuz şarj pedi, baş üstü ekranı ve panoramik açılır tavan dahil olmak üzere çeşitli yeni teknoloji özellikleriyle sunulacaktır. Ayrıca geliştirilmiş yakıt ekonomisi sunacak yeni bir hibrit aktarma organı ile sunulacaktır.

Yeni Toyota C-HR otomobilinin Avrupa’da satışa sunulması beklenmektedir. Ancak Toyota bu modeli Amerika Birleşik Devletleri veya Kanada’ya getirme planı olup olmadığı belli değildir. 2024 Toyota C-HR, çeşitli yeni teknoloji özellikleri sunan şık ve pratik bir SUV modelidir. Aynı zamanda, verimli ve çevre dostu bir araç arayanlar için onu mükemmel bir seçim haline getiren hibrit aktarma organı ile de sunulmaktadır.

2024 Toyota C-HR fiyat

2024 Toyota C-HR model aracın 2023 sonbaharında Avrupa’da satışa sunulması beklenmektedir. Ancak bu otomobil ile ilgili fiyatlandırma henüz açıklanmamıştır. Ayrıca Toyota’nın ikinci nesil modelini 26 Haziran Pazartesi günü tanıtması beklenmektedir.

İletişim bilgileri

Toyota C-HR hakkında daha fazla bilgi için Toyota’nın yetkili bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer araç haberleri için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir